Elérhetőségek

Laskay Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím: 8790 Zalaszentgrót,
Kinizsi tér 5.
Laskay Kft
+3683360601
Fax: +3683360601
Laskay Lilla
36302376483
Laskay Lilla
laskaykft@gmail.com

További információk

Pénzügy, adminisztráció:

Laskay Lilla

+36302376483

laskay.lilla@laskaykft.hu

 

Munkaszervezés, szakmai irányításA(z) Laskay János.jpg megjelenítése

Laskay János

laskay.janos@laskaykft.hu

+36309591183

 

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfő 8.00-16.00
Kedd 8.00-16.00
Szerda 8.00-16.00
Csütörtök 8.00-16.00
Péntek 8.00-16.00

 Bemutatkozás


A Laskay Kft. 2006-ban alapított, fő profilját tekintve csomagolással foglalkozó vállalkozás,de emellett foglalkozunk még parkfenntartással, kertépítéssel, ingatlanközvetítéssel, értékbecsléssel és hitelközvetítéssel. A céget Laskay János hozta létre, jelenleg azonban gyermekei, Laskay Lilla és Laskay Lóránt tulajdonában van.

A Laskay Kft. elődjének tekinthető Laskay János magánvállalkozása 1992-ben jött létre több tevékenységi körrel. A kezdetben egyszemélyes, több éven keresztül alkalmazott nélkül működő vállalkozás ruházati- és cipő kiskereskedelemmel foglalkozott, igazi, a vállalkozást működtető magánszemély szakképzettségének megfelelő tevékenységgel a 90-es évek közepén, egy önkormányzat által kiírt pályázat elnyerése után kezdett el foglalkozni. A vállalkozás fő profilja ettől kezdve parkfenntartás, kertépítés és kerttervezés. Felismerve az ágazatban rejlő lehetőségeket, a vállalkozás igyekezett az önkormányzati megrendeléseken túl egyéni ügyfélkört is kialakítani, megteremteni az ehhez szükséges technikai és személyi feltételeket. Alkalmazottak felvételével a vállalkozásnál dolgozó munkavállalók száma évről-évre nőtt, de szervezeti felépítése hosszú ideig nem változott, a vállalkozó vezetőként részt vesz a napi munkavégzésben, alkalmazottak irányításában. A vállalkozás a parkosítási, kertépítési, parkfenntartási tevékenységén keresztül jól működő kapcsolatot alakított ki a térségben megjelenő multinacionális, külföldi befektetők által irányított vállalatokkal (Coca-Cola HBC Magyarország Kft). 2005-től ezeknél a cégeknél már nemcsak a profiljához szorosan kapcsolódó parkfenntartási tevékenységgel foglalkozott, hanem a vállalatok vezetésének megkeresésére munkaerőt is rendelkezésre bocsátott, csomagolás és anyagmozgatás céljából. A nagyobb, multinacionális cégeknek végzett munka ezután már megkövetelte egy széleskörű vállalkozási forma kialakítását, a folyamatos kapcsolattartás lehetőségét, felmerülő problémák azonnali kezelését a megfelelő színvonalú szolgáltatásnyújtás elérése érdekében, ezért 2006-ban megalakult a Laskay Kft.

A cég indulása óta az adminisztratív feladatokat irodavezetőként Laskay Lilla, a munkák szervezését, irányítását Laskay János végzi ügyvezetőként.

Az évek során próbáltunk több tevékenységgel foglakozni, úgymint hitelközvetítés, ingatlanközvetítés és értékbecslés, parkfenntartás, de a főprofil a csomagolás maradt.
Vissza az előző oldalra!
Laskay Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Magyar